Hello Fresh brengt gezonde voeding naar je toe

Soms heb je het natuurlijk druk genoeg met je baan, sociale leven en alles er om heen. Soms schieten boodschappen en gezond koken er nog wel eens bij in. Hello Fresh biedt de uitkomst voor deze situatie. Door middel van gezonde recepten kan je voor elke werkdag een gezonde maaltijd laten bezorgen.

Via de site van Hello Fresh kan je een tas vol boodschappen kiezen voor 3 of 5 dagen voor 2, 4 of 6 personen. Elke maandag krijg je een volle tas na kantoor tijden gratis thuis bezorgd. De recepten zijn gemakkelijk te bereiden binnen 30 minuten.

De producten zijn door voedingsexperts ontwikkeld en bevatten vis, vlees, groente, eieren, spaghetti, rijst en alles wat er nodig is voor de bijgeleverde recepten. De recepten bevatten geen onnodige caloriën en bevat alles voor een gezonde maaltijd. Ook is het goed voor kinderen om ze met nieuwe recepten kennis te laten maken, gezond eten moet je leren. Er kan nog geen rekening gehouden worden met allergiën en intoleranties of de wensen voor vegetariërs. in de toekomst zal dit zeker gebeuren.

Hello Fresh benadrukt geen online supermarkt te zijn. Wel scheelt het tijd en CO2 uitstoot doordat de meeste producten seizoensgebonden zijn en uit de streek komen. De bezorging is op dit moment voornamelijk in de randstad, maar omdat het een nieuw bedrijf is zal het uitgroeien naar heel Nederland.

De bedenkers van Hello Fresh zijn Asbjøn Jørgensen, die in contact komt met Dominik Richter die Hello Fresh in Berlijn heeft opgericht. Het initiatief bestaat al in vijf landen. “Ik ben ervan overtuigd dat Hello Fresh zal uitgroeien tot een succes in Nederland, de behoefte aan gemak en gezonde voeding vereist een andere vorm van inkoop, logistiek en verkoop en daar speelt Hello Fresh op in”. De andere oprichter is Thomas van Burg, die een passie voor eten heeft. “Ik ben ervan overtuigd dat iedereen dagelijks met verse ingrediënten kan koken en zichzelf, vrienden en familie versteld kan laten staan, met een beetje hulp van Hello Fresh” De oprichters vullen elkaar goed aan omdat ze elkaar aanvullen in koken en online business en e-commerce.

Hello Fresh is natuurlijk ook actief op social media zoals Facebook en Twitter.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: