Zelfwarmende kant-en-klaar maaltijden

In een druk bestaan ken je wel het eten van fast food en kant-en-klaarmaaltijden of snelle maaltijden bij een tankstation of AH-to-go. De nieuwste innovatie zijn de zelfverwarmende maaltijden van het Wageningse bedrijf Foodcase. Ze komen met maaltijden en dranken op de markt met de naam FOODIEZZ en Hot Boosters. Een ideale maaltijd voor mensen die snel en gezond willen eten zonder te veel moeite te doen.

De maaltijden en dranken verwarmen zichzelf zonder dat een externe verhittingsbron nodig is. Door een natuurlijke reactie van water met calciumoxide. De warmtebron zit aan de onderkant van de verpakking waardoor het niet met het eten in contact komt. De producten zijn lang houdbaar zonder koeling en bij het verwarmen is geen verlies aan voedingswaarde. Het enige wat je hoeft te doen is op de knop onder aan de verpakking te drukken en het is binnen 10 minuten eetbaar.

De verpakking is energieneutraal en gemaakt van gerecyclede materialen. Wat er overblijft na de verhitting is niet schadelijk voor het mileu. De producten zijn online te koop, Foodcase zoekt nog naar retailers en distributiepartners die de producten in het assortiment op willen nemen.

Het assortiment van FOODIEZZ bestaat uit Spirelli Bolognaise, Chicken Curry Hotpot, Chili Con Carne, Country Chicken Stew, Vegetarian Raviolo, Canton Chicken Chop Suey en English Breakfast.

Verschillende smaken van Hot Booster zijn Oriental Chicken, Italian Tomato, Golden Mushroom en Cheeky Choco. De Hot Boosters zijn te koop per combinatie, 6, 12 of 24.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: