HEMA Ticketservice

Met de HEMA kon je al NS-kaartjes krijgen voor een dag onbeperkt reizen of naar de Efteling. Nu hebben ze uitgebreid met een online Ticketservice die als HEMA Tickets bekend staat. De ticketservice bied kaartjes aan van concerten, festivals, film, pretparken en evenementen.

HEMA begint met de verkoop van kaartjes van Ilse de Lange, Lord of the Rings – Two Towers, Rotterdams Philarmonisch Orkest en natuurlijk  HEMA de musical, de worst musical ever. De komende periode zal het assortiment worden uitgebreid met tickets voor evenementen, attractie- en dierenparken.

Het is weer een goede zet van de HEMA, in de lijn van hun huidige beleid. Het simpel, goedkoop en kwalitatief houden voor de consument. De volgende keer als ik online tickets bestel, zal ik zeker eerst bij de HEMA gaan kijken. Het aanbod staat nu nog een beetje rommelig in het systeem, sommig aanbod op meerdere plekken. Maar aangezien ze 23 april zijn begonnen, is dat nog niet erg.

De USP van HEMA Tickets is dat er geen reserverings-, boekings- of administratiekosten worden gerekend. Hiermee vormen ze een grote bedreiging voor de huidige ticketmarkt, die soms belachelijke extra kosten rekend voor een ticket uitprinten. De betaling gaat gemakkelijk via iDEAL of met creditcard, waarna je een email ontvangt in pdf-vorm.

Het bestellen gaat zeer simpel, onder elk ondwerwerp, staan de mogelijkheden voor bv de voorstelling. Je kan wel tot 30 tickets bestellen, wat misschien overdreven is. Daarna kan je in drie gemakkelijke stappen de bestelling afronden en betalen.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: