De balans tussen goed eten en er goed uitzien

Balans

ERU heeft nu nieuwe smeerkaas op de markt gebracht, Balans 15+. Nu lijkt 15+ kaas mij sowieso niet lekker, smeerbaar of niet. Maar de nieuwe slogan geeft toch wel een verkeerde indruk. “De balans tussen er goed eten en er goed uitzien“.

Dit geeft toch het idee dat wanneer je goed eet dat je er dan niet uit ziet. Dat goed en gezond eten alleen voor trollen is die alleen maar gezond en goed eten. Maar wat is dan goed eten? Waarschijnlijk zijn de vervangers van het vet in dit product ook niet erg gezond voor je. Ik moest wel meteen denken aan de vergelijking van Nigella Lawson en Gillian McKeith.

Nigella kennen we natuurlijk van haar kookboeken en kookprogramma’s, ze houdt vooral van lekker (ongezond) eten. Gillian eet voornamelijk vegetarisch en biologische groente, fruit en noten. Niet dat ze de nieuwe balans smeerkaas van ERU zal eten omdat dit zuivel is, maar goed. Als je gezond wil eten zoals Gillian maar er niet zo uit wilt zien moet je dit product kopen.. Want alleen mensen die er niet goed uit zien die eten gezond blijkbaar, bedankt ERU!

gillian-mckeith-vs-nigella-lawson-490x415

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: