De Nationale Eettest

eettestBNN is lekker bezig met interactieve televisie, na de nationale IQ-test is er vanavond woensdag 5 februari 20.30 op Ned. 1 voor het eerst de Nationale Eettest. Paul de Leeuw presenteert deze eettest door vragen over eten te stellen aan BN’ers, publiek en de mensen thuis. Meedoen kan via smartphone, tablet, laptop of pc. Maar natuurlijk kan je ook ouderwets met pen en papier meedoen. Log op tijd in op Live.bnn.nl en je kan gewoon mee doen. De scoretabel en andere informatie staat op Eettest.bnn.nl

Richard Groenendijk, Peter Beense, Rutger van den Broek, Ellemieke Vermolen, Noraly Beyer, Yes R, Aaf Brandt Corstius en Loretta Schrijver gaan de strijd aan. Hoeveel weten zij over eten? Maar ook de publieksvakken zijn volgestopt met enthousiastelingen die hun kennis over voedsel willen testen. Dit zijn de Healthfreaks, de Chefkoks, de Kantinejuffrouwen, de Ambachtslieden en… de foodjunkies!

Ik vind het een leuke uitdaging om mee te doen met de eettest. Als afgestudeerde voedingsdeskundige moet ik natuurlijk wel even testen of ik echt wat geleerd heb afgelopen jaren… Of moeten de docenten van mijn school iets meer hun best doen om de studenten van mijn studie vol te stoppen met informatie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: