Over mij

Ilona Jurtschenko-Roelofs

Mijn naam is Ilona, ik ben een food professional met een specialisatie in koffie. Wanneer je hulp nodig hebt met het opzetten van een voedselveiligheidssysteem, (interne) audits, duurzaamheid, product specificaties, etiketten, bedrijfsnoodplan, rapportages, dan ben je op de juiste website. Ik ben beschikbaar op ZZP of interim basis om je te ondersteunen bij deze projecten.

Expertises

Voedselveiligheid

Het opzetten van HACCP, ISO/FSSC 22.000 systemen, procedures, rapportages. Ondersteuning met interne audits, externe audits

Duurzaamheid

Ruime ervaring met audits in keurmerken zoals Rainforest Alliance, Fairtrade, BIO/SKAL. Ondersteuning bij het voldoen aan de regelgeving, etiketteringseisen, tracering, registraties.

Koffie

Professional Barista certificaat, koffietrainingen, cupping, herkomst, duurzaamheid van koffie, productie- en brandproces.

Specificaties & etikettering

Zeer ervaren met etiketten en product specificaties die voldoen aan de wetgeving verordening 1169/2011 betreffende etikettering, duurzaamheidskeurmerken op etiket.

Ervaringen

Eigenaar
About Coffee
& Tea

juli 2019 – heden

Ondernemer, lifestyle koffie & thee merk voor de cadeaumarkt. Luxe koffie & thee producten, leuk cadeau voor elke gelegenheid en voor elke wensen.
www.aboutcoffeeandtea.nl

Specificatie en etiketteringsspecialist
Groenland Kip

maart 2014 – okt 2014

Bij nieuw kipbedrijf moesten alle product specificaties en etiketten nog gemaakt en gecontroleerd worden. Daarnaast voerde ik ook algemene kwaliteitscontroles uit.

QESH-manager
Smit & Dorlas koffiebranders

nov 2014 – sept 2020

Kwaliteit, duurzaamheid, veiligheid en gezondheid, verantwoordelijkheid voor kwaliteitshandboek, duurzaamheid certificeringen, hoofd-BHV, (interne) audits, procedures, controles.

Project specificatiebeheer
Heineken

dec 2013 – maart 2014

Tijdelijk project betreffende product specificatiebeheer

Laten we samen wat bouwen.